O NAMA

Preduzeće je osnovano 23.12.2008. godine u Nišu, a počelo je sa radom 01.03.2009. godine, kao generalni zastupnik kompanije Tribotim iz Ljubljane, Slovenija. Kompanija Tribotim je generalni zastupnik brendova CARL BECHEM – Nemačka, PETRO CANADA – Kanada, BRUGAROLAS – Španija, IKV Tribologie – Francuska i ZET CHEMIE – Nemačka za jugoistočnu Evropu. Kao njihovi generalni zastupnici pokrivamo područje Srbije i zastupamo ove svetski poznate brendove u proizvodnji industrijskih ulja i maziva.

Asortiman naših proizvoda čine industrijska ulja i maziva svih vrsta: motorna ulja, hidraulična ulja, reduktorska ulja, kompresorska ulja, specijalna ulja za prehrambenu industriju, ulja za cementnu i tešku industriju, masti i maziva za sve tipove industrije – industrijska ulja, industrijske masti, emulziona ulja za obradu metala, ulja za podmazivanje, ulja i maziva za rudnike, cementare, železare i železnice.

Višegodišnje iskustvo zaposlenih u oblasti industrijskih ulja i maziva, na čelu sa vlasnikom i osnivačem gospodinom Mišom Mitićem, pravilnim podmazivanjem garantuje kvalitet, pouzdanost i smanjenje troškova održavanja opreme i alata u navedenim industrijskim granama.

Tehnički tim MEGA FLEX TIM-a u saradnji sa stručnim licima iz Nemačke, Kanade, Francuske, Španije i Slovenije nudi besplatnu tehničku pomoć u svim delatnostima. Dokazani kvalitet ulja i masti Carl Bechem-a potkrepljuje podatak da 75% industrije u Nemačkoj koristi ova ulja i masti, dok 60% svih rudnika, cementara, železara i železnica u svetu takođe koristi ulja i masti iz proizvodnog programa kompanije Carl Bechem. Visok kvalitet proizvoda Petro Canada-e se zasniva na 99,9% čistom baznom ulju što omogućava prevazilaženje današnjih standarda, pružajući veću čistoću, izdržljivost i performanse proizvoda ove kompanije.